diumenge, 01 de de novembre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat subvenciona cursos de formació al Masnou

El Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya ha aprovat atorgar una subvenció de 134.784,30 € a l'Ajuntament del Masnou que s'invertiran en la realització de cinc cursos de formació ocupacional. Els cursos van adreçats a persones treballadores en situació d'atur que tinguin ganes d'aprendre un nou ofici o vulguin millorar la seva qualificació professional.


masnouLes persones interessades a inscriure-s'hi, han de posar-se en contacte
amb la Regidoria de Promoció Econòmica del Masnou, al carrer d'Itàlia,
50, 1a planta (Edifici Centre), o trucar al telèfon 93 540 62 00. Hi ha tres cursos vinculats al ram de l'administració (empleat/ada
d'oficina, administratiu/iva comptable i assistent/a de gestió
immobiliària), un al camp de la salut (d'auxiliar d'infermeria en
geriatria) i un altre de monitor/a esportiu/va. Els ajuts concedits són
cofinançats pel Fons Social Europeu.


per Redacció| Aj. Masnou

1 comentari per a “La Generalitat subvenciona cursos de formació al Masnou”

 1. Helena Florenti i Lladó ha dit:

  Senyors,
  Vaig formalitzar la inscripció al Curs de Monitor Esportiu a través de l’OTG de Mataró Sant Josep Oriol.
  Voldria saber si ja han assignat vostès les places per a aquest Curs de Formació ja que tinc molt interès a participar.
  Els informo que vull treballar aquest estiu 2010 com a ajudant de monitora d’activitats esportives.Tinc experiència amb nens d’entre 8 i 12 anys, però estic capacitada a tractar edats més petites si és necessari .
  M’ agrada molt l’ export i tinc força bagatge per poder ensenyar. He fet bàsquet, natació, tennis taula a més de molts esports al carrer (futbol, patinatge en línia, voleibol, jocs alternatius, ciclisme, atlestisme…). L’estiu passat vaig fer el Camino de Santiago , 500 km en 18 dies: una gran prova de resistència.
  Actualment sóc entrenadora de bàsquet en dos equips de Premià de Mar, un federat i un escolar.
  Sempre he hanat a casals, campus de bàsquet, estades de natura i a un camp de treball. Però ara, vull canviar el rol i intentar transmetre als nens tot allò que m’han ensenyat i he après d’aquestes activitats d’estiu.
  Per poder aconseguir els meus objectius, m’estic formant amb cursos relacionats amb l’ esport (CIATE, Dinamitzador de l’ esport, Certificació d’Iniciació al Basquetbol) .
  Estic segura que aquest curs completarà la meva formació com a entrenadora donant-me una visió global d’ altres tècniques esportives i a altres perfils d’ edat. Actualment estic centrada bàsicament en l’especialitat esportiva bàsquetbol i en l’obtenció de les certificacions inicials corresponents.
  Desitjo ser seleccionada per obtenir una plaça per poder obtenir uns certificats d’ aptitud que em permetran accedir amb més facilitat al món laboral i a uns ingressos més alts que em permetran col·laborar econòmicament i millorar els ingressos familiars limitats ara a la prestació d’atur (mare) i a l’ajuda estatal pels autònoms de 425 € (pare).
  Atentament,

  Helena Florentí

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris