dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’ajuntament de Calella amaga les pressions rebudes per a retirar la senyera

CIU | Calella 

El govern municipal
ha creat un problema artificial.

L’equip municipal no ha donat encara explicacions satisfactòries del perquè es va retirar la senyera el passat dia 12 d’octubre, sense menar cap debat previ dins del ple de la corporació.

Tot el contrari de la resposta de l’alcalde Josep M. Juhé a una pregunta escrita del grup municipal de CiU (vegeu el document adjunt) es deixa entreveure que ha estat fruit de la d’improvisació i posa en dubte la qualitat de la presa de decisions. El màxim responsable de la corporació, a més, rebutja donar a conèixer quines i quantes persones de quina manera varen instar a l’ajuntament a hissar la bandera espanyola. D’aquesta ocultació, es poden desprendre pressions a la institució que hauria de ser aclarit que les ha exercit i per què.

El grup de Convergència i Unió considera que mai no ha existit cap mena de problema social a Calella pel fet d’onejar la senyera a l’Ajuntament i que ha estat la mala gestió de l’equip municipal qui l’ha creat de manera artificial. És per aclarir aquesta situació que avui mateix la federació nacionalista ha entrat avui una pregunta a l’equip de govern demanant el nombre de persones que varen adreçar-se a l’ajuntament sol·licitant la presència de la bandera espanyola i quin fou el conducte oficial que varen emprar per fer arribar la petició.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris