dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Més de 200 empreses recolzen la Fundació TicSalut

Més de 200 empreses TIC van participar ahir en l’acte de constitució del Consell Assessor d’Empreses de la Fundació TicSalut, entitat que té per missió assolir la plena incorporació del sistema sanitari català a la societat del coneixement i aprofitar les potencialitats de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). El Consell serà l’òrgan assessor del Patronat de la Fundació i de participació de les empreses col·laboradores. L’acte es va celebrar a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques a Barcelona.

tic_salut_p.jpgMés de 200 empreses TIC van participar ahir en l’acte de constitució
del Consell Assessor d’Empreses de la Fundació TicSalut, entitat que té
per missió assolir la plena incorporació del sistema sanitari català a
la societat del coneixement i aprofitar les potencialitats de les
Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). El Consell serà
l’òrgan assessor del Patronat de la Fundació i de participació de les
empreses col·laboradores. L’acte es va celebrar a l’Acadèmia de
Ciències Mèdiques a Barcelona.

La iniciativa 

La iniciativa cerca la màxima implicació de les empreses de les TIC en la modernització del sector salut de Catalunya. L’acte de constitució del Consell es va dur a terme en una sessió plenària presidida per la consellera de Salut i presidenta de la Fundació TicSalut, Marina Geli, i va comptar amb la participació de l’alcalde de Mataró i vicepresident de la Fundació TicSalut, Joan Antoni Baron, qui va cloure l’acte.

Segons Joan Cornet

Segons el president executiu de la Fundació TicSalut, Joan Cornet, “la inversió en tecnologies de la Informació i la Comunicació constitueix una estratègia clau per a tots els serveis de salut, atès que aquestes tecnologies permeten oferir un major servei, facilitar el treball dels professionals (metges i infermeres) i al mateix temps posar al ciutadà/usuari en el centre del sistema de salut sense generar necessàriament nous costos”.


per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris