dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pantalla oberta a la selecció

David Morgades 

La vesprada del dia 17 vaig assistir al programa Pantalla Oberta que presenta el periodista Pep Andreu a Televisió de Mataró.

La pregunta oberta del programa era :
Seleccions catalanes si o no? Entre els tertulians hi
havia el regidor d'esports de Mataró, el Sr. Ivan Pera, l'entrenador de
la selecció Catalana d'hoquei el Sr. Jordi Camps, alguns periodistes
esportius, el Vicepresident de la Plataforma Pro seleccions esportives
catalanes el Sr. Sergi Blàzquez i un servidor.

El Sr. Pep Andreu ens va dir que havien buscat un convidat que fos contrari a les seleccions esportives catalanes, però no va ser possible trobar-ne cap i potser per això vam trobar a faltar algú que fes de "dolent" de la pel·lícula.

La convergència entre les persones assistents era quasi unànime, llimant potser algun pel del nas, però en definitiva no hi va haver el marro que s'hauria esperat en un debat polèmic que va acabar en una bassa d'oli. Tots els convidats mostraven una
educació extrema que normalment no es veu en debats televisius que esdevenen olles de cols.

Vam aprofitar per donar les gràcies al regidor socialista (PSC) i a totes les formacions polítiques de Mataró (CiU, ERC, INV, CUP) que van votar a favor de donar suport a les seleccions catalanes en l'últim Ple celebrat a l'Ajuntament.
Tan de bo aviat la pantalla de televisió estigui oberta per veure la nostra selecció disputant partits internacionals amb tota normalitat i sense que el "Villa" de torn
ens els pugui prohibir.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris