dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Prados valora les obres de millora de la C-32 a Mataró

obres32.jpgConsol Prados, diputada socialista al Parlament de Catalunya, valora el començament de les obres de millora de la C32 a Mataró: “es una gran inversió per resoldre els col·lapses del nord de Mataró i millorar la connectivitat”.

Amb un pressupost d’1,4 milions d’euros, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat els treballs que permetran la millora de l’enllaç nord de la C-32 a Mataró. Per tal de facilitar els moviments dels vehicles des de i cap a Barcelona, s’ha previst dur a terme la reestructuració del nus actual i la formació de nous ramals i d’una rotonda. Es preveu que aquesta actuació quedi enllestida durant la tardor de 2008.

Les obres tindran una repercussió positiva 

La diputada socialista al Parlament de Catalunya, Consol Prados ha remarcat que aquestes obres “tindran una repercussió positiva pel barri de Rocafonda, ja que deixarà de ser una via obligada de pas de milers de vehicles i sobretot de transport industrial que podran anar directament des de l’autopista al polígon industrial de Mata-Rocafonda. Això és un altre element que servirà per seguir millorant la qualitat de vida a Rocafonda i a altres barris de la ciutat”.


per Redacció | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris