diumenge, 01 de de novembre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Què podem fer per prevenir el càncer?

fruits.jpgEl proper dimarts 11 de desembre, a les 6 de la tarda, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella acollirà una xerrada sobre la prevenció del càncer i el paper que hi juguen els hàbits alimentaris.

El proper dimarts 11 de desembre, a les 6 de la tarda, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella acollirà una xerrada sobre la prevenció del càncer i el paper que hi juguen els hàbits alimentaris. La conferència serà a càrrec del doctor Xavier Bonfill amb el títol "Què podem fer per prevenir el càncer?".

La importància d’uns hàbits alimentaris sans

L’acompanyarà la Sra. Martha Roth, responsable de cuina del restaurant Gingebre (cuina ecològica), qui constatarà la importància d’uns hàbits alimentaris sans per a prevenir aquesta malaltia. Presidirà l’acte l’Alcalde de la ciutat, el Sr. Josep Maria Juhé. Al final de la xerrada, es sortejarà entre els assistents un sopar per a dues persones en el restaurant participant. L’Acte està organitzat per la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer de Catalunya (FECEC), un nexe d’unió entre les entitats que lluiten contra el càncer a Catalunya, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Calella.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris