dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tremosa presenta el seu darrer llibre a Calella

L’economista Ramon Tremosa presentarà el seu darrer llibre “Estatut, aeroports i ports de peix al cove” el proper dia 14 de febrer a Calella a l’Hotel Vila de Calella a les 19 hores. La presentació es farà en el marc de la cloenda de la jornada  Economia i ciutat del cicle "Ajuda’ns a fer una Calella millor", que organitza la candidatura CandinixCalella.

El professor de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona denuncia en la seva darrera obra el model portuari i aeroportuari centralitzat del’Estat espanyol alhora que analitza les possibilitats de desenvolupamentdel nou estatut d’autonomia català. Tremosa fa aquesta presentació a Calella quan falten poques setmanes per a que Aena adjudiqui la novaterminal sud de l’aeroport de Barcelona; la decisió és cabdal per al’existència del vols intercontinentals directes que enllacin Catalunya amb el món.

El cicle "Ajuda’ns a fer una Calella millor"  es obert a la ciutadania pertal de poder debatre qüestions que afecten la seva vida quotidiana ialhora copsar les inquietuds i els suggeriments que puguin permetre perfilar projectes i eixos de futur per la ciutat de Calella. Lainiciativa ha nascut com a eina participativa arran de la invitació que lacandidata de Convergència i Unió a l’alcaldia Montserrat Candini va fer obertament a la societat calellenca a participar en un projecte “per ferde la nostra ciutat un municipi potent, engrescador i de qualitat hem detreballar en xarxa".


per Redacció | Candini x Calella

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris