dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

XXVI edició dels Jocs Florals de Calella

llibre.jpgEls Amics de la Poesia de Calella organitzen una nova edició dels Jocs Florals. El 10 de febrer del 2008 és la data límit per lliurar els originals, i
el dia 2 de març del 2008 es donarà a conèixer el veredicte del jurat.

25_jocs_florals_de_calella_2007.jpgEls Amics de la Poesia de Calella organitzen una nova edició dels Jocs Florals. Les categories en les què es pot participar són la “Flor Natural” al millor poema que canti l’amor, “Englantina” al millor poema que enalteixi la nostra terra, “Viola” al millor poema que enalteixi els valors espirituals, “Premi Maria Cardona” al millor poema que lloï LES MANS, “Premi Francesc Castells” al millor poema que enalteixi EL PAS DEL TEMPS, “Premi juvenil La Llopa” de tema LLIURE per a autors fins a 20 anys, “Premi Francesc Grau” per a la millor prosa poètica de tema LLIURE i “Premi Maria Teresa Saula” a la millor prosa poètica per autors fins 20 anys, també de tema LLIURE.

Un jurat de prestigi

El 10 de febrer del 2008 és la data límit per lliurar els originals, i el dia 2 de març del 2008 es donarà a conèixer el veredicte del jurat, que enguany està format pel Filòleg JOAN FERRER i COSTA, la poetessa MARIA SERRAT i RAGULL i l’escriptor JOAQUIM COSTA i LLOBET. Actuarà com a Mantenidor d’aquests Jocs Florals, mossèn EDUARD VIVAS i LLORENS qui, a part de poeta, escriptor i rector de la Parròquia de La Jonquera, és també mantenidor perpetu dels Jocs Florals de la Gênet d’or de Perpinyà. Les bases es poden consultar a la plana web amicsdelapoesia.com.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris