dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

10 anys de presó per al jove que va matar un home a la platja de Calella

platja_gran_de_calella_2007_580x180.jpgL’Audiència de Barcelona ha condemnat Noureddine Morsli, de 20 anys i nacionalitat marroquina, a deu anys i un dia de presó per un delicte d’homicidi. El jove va matar un compatriota seu, Mofadal B., de 26 anys, la nit del 22 d’agost del 2006, després d’haver mantingut relacions sexuals a la platja de Calella.

L’Audiència de Barcelona ha condemnat Noureddine Morsli, de 20 anys i nacionalitat marroquina, a deu anys i un dia de presó per un delicte d’homicidi. El jove va matar un compatriota seu, Mofadal B., de 26 anys, la nit del 22 d’agost del 2006, després d’haver mantingut relacions sexuals a la platja de Calella.

Homicidi

El tribunal popular va trobar culpable al jove acusat, que en el moment dels fets tenia 18 anys, per haver escanyat fins provocar-li la mort per asfixia al seu company, després d’haver mantingut relacions sexuals mútuament consentides en una de les hamaques de la platja Gran de Calella. Entre les proves que el jurat va tenir en compte per emetre el seu veredicte destaca que les restes de semen trobades al cos de la víctima van evidenciar que corresponien al jove processat. També va ser determinant el testimoni de dues persones a qui l’acusat hauria confessat ser l’autor dels fets.

Pena mínima

Un cop declarat culpable, el magistrat ha decidit imposar-li la pena mínima perquè, encara que el processat ja era major d’edat en el moment dels fets, amb només 18 anys “no sempre es gaudeix d’una maduresa i un control dels impulsos pròpies d’un adult", va dir. També, segons el magistrat, durant el judici es va fer “evident” la immaduresa del jove processat.

Condemna

A part de la pena de presó, el condemnat haurà d’indemnitzar amb 63.000 euros a la mare de la víctima pels danys morals.


per Redacció | Ramon Texidó

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris