dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

107 curtmetratges es presenten a la IX edició del Vídeo Jove d’Alella

video_280x87.jpgLa novena edició del Vídeo Jove, concurs de curtmetratges d’Alella, ha batut el record de participants. Enguany, s’han presentat un total de 107 films, el doble de l’edició anterior.

La novena edició del Vídeo Jove, concurs de curtmetratges d’Alella, ha batut el record de participants. Enguany, s’han presentat un total de 107 films, el doble de l’edició anterior.

Alt nivell

Segons l’organització, moltes de les obres presentades destaquen per l’alt nivell de qualitat cinematogràfica i artística. Del total de curts que aspiren a aconseguir premi, 43 estan dintre de l’apartat de joves afeccionats, 16 a la categoria A (de 16 a 19 anys) i 27 a la categoria B (de 20 a 30 anys).La resta, 64 curtmetratges, són de joves professionals.

Procedència diversa

La procedència dels joves creadors és ben diversa. N’hi ha del Maresme i d’una quinzena de municipis catalans, així com del País Basc, Aragó, Madrid, Castella, Andalusia, Astúries, Cantàbria i les Balears i d’Argentina, Bèlgica, França, Itàlia i Alemanya.

Projeccions i veredicte

La projecció dels curts finalistes en cadascuna de les categories es farà el dissabte 29 de novembre durant tot el dia a les Golfes de Can Lleonart. Al final de les projeccions es donaran a conèixer els veredictes del jurat i del públic.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris