divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

170 entitats estan convidades a participar en la gestió del Parc de la Serralada Litoral

parc_serralada_litoral_280x87.jpgEl Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat 170 entitats dels municipis del Maresme i del Vallès Oriental, i d’altres que fan activitats dins del territori, a una reunió on es proposarà la creació d’una Assemblea d’Entitats del Parc.

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat 170 entitats dels municipis del Maresme i del Vallès Oriental, i d’altres que fan activitats dins del territori, a una reunió on es proposarà la creació d’una Assemblea d’Entitats del Parc.

Gestió del Parc

La trobada tindrà lloc el proper dijous 6 de novembre a Teià, on també s’hi tractaran diversos aspectes relacionats amb la gestió del Parc.

Assemblea d’Entitats del Parc

La creació de l’Assemblea va ser aprovada pel Consell Plenari del Consorci el 17 de setembre. Es tracta d’un òrgan de consulta i participació que té l’objectiu de convertir-se en un mitjà de comunicació de les activitats del Parc, aportar suggeriments relatius a la gestió de l’espai protegit i expressar les opinions de les entitats sobre diferents qüestions que es puguin plantejar en el territori. Una de les seves funcions serà la de col·laborar en l’elaboració de la proposta final del Pla d’ús públic del Parc, que ara es troba en període de consulta pública. A la reunió han estat convocades entitats culturals, cíviques, de lleure i esport, de conservació, científiques, agrícoles i forestals.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris