dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

20 anys de Complot

complot_280x87.jpgAquests dies es compleixen 20 anys de la Mostra de teatre i dansa al carrer que es va organitzar a Pineda de Mar sota el nom de Complot. L’edició 0, que va ser experimental i que ja va atraure a centenars de persones, va ser organitzada pel Kassal Express. Per commemorar l’aniversari d’aquesta primera edició, algunes persones han organitzat diferents actes culturals, i performances, al voltant del poble.

complot.jpgAquests dies es compleixen 20 anys de la Mostra de teatre i dansa al carrer que es va organitzar a Pineda de Mar sota el nom de Complot. L’edició 0, que va ser experimental i que ja va atraure a centenars de persones, va ser organitzada pel Kassal Express. Per commemorar l’aniversari d’aquesta primera edició, algunes persones han organitzat diferents actes culturals, i performances, al voltant del poble.

Aniversari i reivindicació

Durant aquest divendres, s’han organitzat diverses activitats on alguns dels protagonistes d’aquell primer Complot volen recordar el que va significar aquell esdeveniment per la vida cultural de Pineda de Mar. A més, d’aquesta manera, es vol reivindicar una major aposta per les polítiques culturals a l’Alt Maresme i asseguren que “el somni segueix somiant-se malgrat els malsons que ens volen impedir somiar”.

 1.jpg3.jpgcom_3.jpg com_4.jpg

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris