divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

25 comerços de Pineda participen en el primer concurs d’aparadors nadalencs

regals_nadal_280x87.jpgUn total de 25 comerços pinedencs s’han inscrit al primer concurs d’aparadors que ha organitzat l’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic.

Un total de 25 comerços pinedencs s’han inscrit al primer concurs d’aparadors que ha organitzat l’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic.

Dinamitzar el comerç

Segons els responsables municipals, aquesta és una de les accions que s’han planificat des del consistori amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i que alhora pretén fomentar que els veïns i veïnes del municipi facin les seves compres de Nadal en els més de 400 establiments que comptabilitza Pineda.

Aparadors inscrits i jurat

Els aparadors inscrits participen en el concurs des de l’1 de desembre fins el 22 de desembre. D’altra banda, l’organització ha establert un jurat que estarà format per representants de l’Ajuntament, un membre de la FACES, un de l’Associació de Comerciants Bertomeu Centre, un de l’Associació de Comerciants Pineda Centre, un de l’Associació Betamar, i un de l’Associació de Comerciants de Poble Nou.

Aparadors visibles

Segons estableixen les bases del concurs, els establiments han de tenir els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita i tenir col·locat en un lloc visible el distintiu d’establiment participant. Les visites es realitzaran entre els dies 9 i 17 de desembre, en horari de matí i tarda.

Millor aparador

Finalment, el concurs premiarà l’aparador més ben ambientat i decorat amb una dotació econòmica de 300 euros, a més de l’emissió gratuïta de 4 falques diàries durant 25 dies a través de l’emissora municipal Ràdio Pineda. El lliurament del premi es farà efectiu el 22 de desembre, a les 9 de la nit, a l’Auditori del centre Innova de Pineda.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

1 comentari per a “25 comerços de Pineda participen en el primer concurs d’aparadors nadalencs”

 1. VICKY ha dit:

  hola faig aparadors de manera solidària,mentre,no trobo feina m,encantaria poder concursar pel,tema,aparadors es,molt important per a mi poder expresar la creativitat e imaginacio,en un aparador,potser algumes fixe en el meu treball i tinc feina,ojalà!
  tinc 44 anys aturada,soc de pineda.
  els meus aparadors solidaris de moment els presento a la botiga de darrera l,ajuntament de Calella,mire-ho….gràcies,soc: Petit refugi.
  la botig es diu: Peluts Calella
  espero os agradi,son,fets amb detalls creats per a mi!
  Fins aviat!
  os deixo el meu telefon: 606617793.
  salutacions!
  en,breu,faig la,tardor,amb,detalls naturals,fulles,castanyes,i,….sorpresa!
  estic,fent el retocs mes grans i originals…hi seran exposats…a veure!
  fins aviat!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris