dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

50.000 persones consumiran 40.000 litres de cervesa a l’oktoberfest de Calella

oktoberfet_280x87.jpgEncara sota els efectes de la celebració de la Festa Major i la 28ª Fira de Calella, el municipi maresmenc inaugurarà el proper dissabte 27 de setembre, a les 10 h. de la nit, la XXI edició de l’Oktoberfest. A l’edició d’enguany, que es perllongarà fins el 19 d’octubre, hi participen 47 bandes.

oktoberfest_calella_800x600_02.jpgEncara sota els efectes de la celebració de la Festa Major i la 28ª Fira de Calella, el municipi maresmenc inaugurarà el proper dissabte 27 de setembre, a les 10 h. de la nit, la XXI edició de l’Oktoberfest. A l’edició d’enguany, que es perllongarà fins el 19 d’octubre, hi participen 47 bandes.

Ambient bavarès

Els actes principals de l’Oktoberfest se celebren a la carpa ubicada a la Platja Gran de Calella, un envelat de 3.000 metres quadrats, decorat al més pur estil bavarès i que compte amb un mobiliari portat especialment des de Munic. Hi ha un gran escenari per l’actuació de les bandes i 16 estands de cervesa i menjar.

Inauguració

L’esdeveniment s’iniciarà el proper dissabte, a les 5 de la tarda, amb una cercavila de totes les bandes pels carrers de la ciutat. A les 10 de la nit, es durà a terme l’acte d’inauguració oficial amb el tradicional degollament del barril i el posterior lliurament de plaques a les bandes participants per part de les autoritats locals.

47 bandes

A l’Oktoberfest d’enguany hi participaran 47 bandes. Algunes d’elles disposen de més de seixanta músics que toquen cada nit a la carpa i que porten instruments i vestits tradicionals del seu país o regió. Les bandes procedeixen d’’Àustria, Suïssa, Alemanya, Dinamarca, Itàlia, Irlanda, Sud del Tirol, Letònia, Països Baixos i Noruega.

Dades

L’organització preveu que durant les tres setmanes que dura la Festa, hi assistiran unes 50.000 persones que consumiran més de 5.000 quilos de salsitxes i 40.000 litres de cervesa, tant nacionals com d’importació.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris