dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Actuació del grup “El Tiempo de Quirönn” a Calella

el_tiempo_de_quironn_280x87.jpgEl Bar musical Revel’s de Calella acollirà el proper dissabte 6 de desembre, a les 23.30 h. , un concert del grup El Tiempo de Quirönn. Aquesta banda, que basa el seu so en el rock’n’roll estatal dels anys 80 i principis dels 90, ha adoptat el nom de la fada de la creativitat.

El Bar musical Revel’s de Calella acollirà el proper dissabte 6 de desembre, a les 23.30 h. , un concert del grup El Tiempo de Quirönn. Aquesta banda, que basa el seu so en el rock’n’roll estatal dels anys 80 i principis dels 90, ha adoptat el nom de la fada de la creativitat.

Quatre components

"El Tiempo de Quirönn" va néixer de la il·lusió compartida per quatre persones que provenen de diferents formacions i estils musicals. Els components del grup estan vinculats des d’adolescents al món de la música, un fet que els ha aportat experiència a l’hora de compondre i barrejar estils musicals per a obtenir l’essència de la banda. L’actuació de "El Tiempo de Quirön" a Calella és una bona oportunitat de gaudir del seu so en directe. L’entrada al concert és gratuïta.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris