dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella celebra una trobada a l’entorn de la seva denominació d’origen

raim_280x87.jpgAlcaldes i regidors dels 18 municipis que formen part de la Denominació d’Origen Alella, van assistir divendres a la trobada organitzada pel consistori alellenc. Durant la jornada, els municipis van exposar la seva voluntat de coordinar les seves accions vinculades al vi.

Alcaldes i regidors dels 18 municipis que formen part de la Denominació d’Origen Alella, van assistir divendres a la trobada organitzada pel consistori alellenc. Durant la jornada, els municipis van exposar la seva voluntat de coordinar les seves accions vinculades al vi.

Promoció del vi i de la vinya

Actualment, les poblacions que formen part de la DO Alella estan desenvolupant la promoció del vi i de la vinya i les possibilitats de promoció turística, econòmica i cultural que els dóna aquest valor afegit que els uneix i, alhora, els singularitza.

Quatre iniciatives

En aquesta primera trobada es van exposar els trets bàsics de quatre iniciatives que es duen a terme a la zona i que estan directament vinculades al vi: el Pla Estratègic de Turisme d’Alella; el projecte del jaciment romà Cella Vinaria de Vallmora, a Teià, i el Centre d’Acollida Turística (CAT) d’Alella, Teià i El Masnou que l’acompanyarà; i les Jornades Gastronòmiques del Raïm i Vi DO Alella.

Treball coordinat

Per la seva banda, els alcaldes i regidors que van assistir a la trobada es van mostrar molt interessats i disposats a treballar de manera coordinada a l’entorn de l’eix central de la DO – la columna vertebral que els uneix -, aportant cada municipi les seves pròpies potencialitats i particularitats.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris