dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella posa en marxa l’assessoria jurídica gratuïta per a dones

judici_280x87_01.jpgUna de les iniciatives aprovades l’any passat per l’Ajuntament d’Alella, incloses en el Pla de Dones, va ser la posada en marxa de l’assessoria jurídica i gratuïta per a dones del municipi. El servei, que s’engega aquest mes de setembre, serà a càrrec de professionals expertes en aquest tipus d’assistència.

Una de les iniciatives aprovades l’any passat per l’Ajuntament d’Alella, incloses en el Pla de Dones, va ser la posada en marxa de l’assessoria jurídica i gratuïta per a dones del municipi. El servei, que s’engega aquest mes de setembre, serà a càrrec de professionals expertes en aquest tipus d’assistència.

Objectius

L’assistència jurídica comptarà amb el suport de l’Associació de Dones Juristes i té com objectiu prestar assessorament jurídic presencial a les dones del municipi sobre qualsevol dubte o problema referent a qüestions matrimonials, dret de família, parelles de fet, violència de gènere, conflictes per propietats, drets laborals, conflictes penals, assejatments, maternitat, etc.

Accés al servei

El servei es prestarà de manera gratuïta, un cop al mes, en sessions de dues hores ampliables en funció de la demanda. Segons informa el consistori alellenc, per poder accedir al mateix les dones interessades han de concertar una visita a través de l’adreça de correu electrònic dona@alella.cat, o bé, dirigir-se personalment a les oficines de l’Ajuntament o trucar als telèfons 93 5552339 i 93 5552854.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris