divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alguns militants del Maresme d’ICV impulsen una corrent crítica

icv_280x87.jpgEl corrent es denomina "Manifest de Maig" i vol aportar diverses propostes i reflexions crítiques de cara als debats de l’Assemblea Nacional d’ICV que es celebrarà la propera tardor. Segons els seus responsables "és una aposta per canviar a fons les estructures del partit, els càrrecs dirigents i les formes de fer política i de replantejar diversos àmbits d’actuació".

El corrent es denomina "Manifest de Maig" i vol aportar diverses propostes i reflexions crítiques de cara als debats de l’Assemblea Nacional d’ICV que es celebrarà la propera tardor. Segons els seus responsables "és una aposta per canviar a fons les estructures del partit, els càrrecs dirigents i les formes de fer política i de replantejar diversos àmbits d’actuació".

El manifest

No només hi ha militants del Maresme. Dins del moviment també s’hi troben gent  de les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental  i La Selva. La corrent d’opinió vol deixar clar que està "acollida als estatuts interns del partit" i que les adhesions són a "títol individual". Per signar el manifest, i llegir alguns articles sobre les principals línies de crítica, han creat el blog http://www.verdiroig.blogspot.com.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris