divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alumnes d’un institut d’Alella es tanquen contra el Pla de Bolonya

ies_alella_280x87.jpgUn grup d’alumnes de l’Institut d’Educació Secundària d’Alella han dormit aquest dimecres al seu centre educatiu. Una trentena d’alumnes de primer i segon de Batxillerat del centre s’han tancat a l’institut per protestar contra el Pla de Bolonya.

Un grup d’alumnes de l’Institut d’Educació Secundària d’Alella han dormit aquest dimecres al seu centre educatiu. Una trentena d’alumnes de primer i segon de Batxillerat del centre s’han tancat a l’institut per protestar contra el Pla de Bolonya.

Suport estudiantil

Segons han informat els propis alumnes, la protesta dóna suport al moviment universitari que s’oposa al Pla de Bolonya, tenint en compte que la seva aplicació els afectarà directament en un futur proper. Les protestes estudiantils que es produeixen per arreu del país demanen, entre d’altres reivindicacions, obrir un procés de diàleg entre totes les parts implicades i la convocatòria d’un referèndum vinculant sobre la suspensió del procés de Bolonya.

Classes

Curiosament, els alumnes d’Alella que s’han tancat a l’institut maresmenc cursaran més hores de les programades doncs, a part de continuar les classes amb normalitat, per la tarda rebran més classes per part de dos professors que els donen suport. En principi, el col·lectiu continuarà la vaga durant la resta de la setmana i preveu sortir del seu tancament abans del cap de setmana.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: xtec

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris