dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar adquirirà el convent de les Clarisses

clarisses_arenys_280x87.jpgEl ple de l’Ajuntament d’Arenys de Mar va aprovar en la sessió extraordinària de dilluns passat el conveni pel qual el convent de les Clarisses passarà a ser de propietat municipal. L’edifici acollirà la biblioteca Pare Fidel Fita i altres equipaments culturals.

El ple de l’Ajuntament d’Arenys de Mar va aprovar en la sessió extraordinària de dilluns passat el conveni pel qual el convent de les Clarisses passarà a ser de propietat municipal. L’edifici acollirà la biblioteca Pare Fidel Fita i altres equipaments culturals.

Votacions

El conveni es va aprovar amb els vots favorables de PSC, ERC, ICV i VIA, i l’abstenció de CiU i PPC.

Interès municipal

El consistori arenyenc considera d’interès pel municipi obtenir la propietat d’aquest edifici, de 1.922 m2 construïts en tres plantes, i dels jardins adjacents, amb la voluntat de destinar-los a equipaments i espais lliures públics, en concret per traslladar-hi la Biblioteca P. Fidel Fita i convertir el convent en una gran casa de les lletres arenyenques.

3 anys de converses

Aquesta aprovació arriba després de més de tres anys de converses amb la propietat, que cedeix el convent i els patis annexos a la població a canvi d’una modificació urbanística que li permetrà construir 31 habitatges a la peça de terreny annex a l’antiga Panificadora.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris