dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar estrena les obres de reforma de la llotja de peix blanc

manel_nadal_280x87.jpgEl president de Ports de la Generalitat, Manel Nadal, va visitar aquest dijous la llotja de peix blanc del port d’Arenys de Mar. Les instal·lacions de la llotja han estat reformades durant el darrer mig any.

El president de Ports de la Generalitat, Manel Nadal, va visitar aquest dijous la llotja de peix blanc del port d’Arenys de Mar. Les instal·lacions de la llotja han estat reformades durant el darrer mig any.

Millorar la comercialització

Amb les obres de millora, la superfície en planta de la llotja de peix blanc s’ha redistribuït en zones d’ús que diferencien el circuit del peix i el dels visitants. L’espai queda dividit amb una zona per l’entrada del peix, la sala de subhastes i la sala de manipulació i expedició, amb l’objectiu d’optimitzar el procés de comercialització del peix.

Sala de subhastes

A la sala de subhastes, s’ha construït una nova grada on s’han col·locat nous seients per als compradors. D’altra banda, la Confraria de pescadors de Sant Elm ha equipat la sala de subhastes amb nou sistema automàtic de venda del peix, en una instal·lació que ara disposa d’una cinta transportadora per a les caixes i de tres pantalles on es poden visualitzar els productes i preus.

Millor prestació de serveis

L’objectiu d’aquesta actuació, emmarcada en el Pla de millora de les llotges de Catalunya, és donar millor prestació de serveis al sector pesquer arenyenc i potenciar la integració del port en el municipi. Aquesta actuació ha rebut una inversió d’uns 330.000 euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris