dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar “exportarà” la seva fira de la Granota

arenys_de_mar_granota_280x87.jpgLa sala polivalent del Calisay d’Arenys de Mar va acollir dissabte passat el Primer Dia de la Granota, una exposició sobre aquest amfibi pionera a tot l’Estat. Gràcies a l’èxit de la mostra, Madrid i Andalusia acolliran properament les seves pròpies exposicions.

La sala polivalent del Calisay d’Arenys de Mar va acollir dissabte passat el Primer Dia de la Granota, una exposició sobre aquest amfibi pionera a tot l’Estat. Gràcies a l’èxit de la mostra, Madrid i Andalusia acolliran properament les seves pròpies exposicions.

El món dels amfibis

Els aficionats al món dels amfibis i el públic van tenir l’ocasió de veure de ben a prop una bona diversitat de granotes però també d’altres amfibis exòtics. Paral·lelament, la mostra va oferir productes especifícs per aquests animals, entre d’altres, terraris i menjar.

Èxit

L’acte, promogut per Terribilis.net i Jangala Magazine, amb el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, va omplir la sala polivalent del Calisay i l’organització ja ha mostrat la seva voluntat de tornar-ho a repetir l’any que ve.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris