divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar inicia el període de proves del nou servei de Patrulla Rural de la Policia Local

patrulla_rural_280x87.jpgLa Patrulla Rural de la Policia Local d’Arenys de Mar ha iniciat aquest dilluns al matí el seu primer servei en període de proves. Aquesta iniciativa s’instaurarà de forma definitiva a partir de començament d’any.

La Patrulla Rural de la Policia Local d’Arenys de Mar ha iniciat aquest dilluns al matí el seu primer servei en període de proves. Aquesta iniciativa s’instaurarà de forma definitiva a partir de començament d’any.

Nou servei

Aquesta Patrulla Rural és un nou servei enquadrat dins de l’Àrea de Proximitat de la Policia Local, que s’inicia amb dos agents fixos que diàriament patrullaran amb motos tot-terreny per les urbanitzacions, cases aïllades, rials i camins del terme municipal amb uns objectius molt definits, entre els quals hi ha l’augment de la seguretat de les persones que hi viuen o gaudeixen de la natura i la vigilància pel compliment de la normativa mediambiental.

Millorar la seguretat

Segons els responsables municipals, es pretén apropar la Policia Local a la població que viu en aquestes zones per "millorar la seva seguretat davant l’evolució de les formes de delinqüència, i a la vegada per mantenir un diàleg fluid i permanent que permeti al cos de seguretat conèixer els neguits i necessitats dels arenyencs i arenyenques que viuen en aquestes zones".

Mateixos agents

D’altra banda, la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Prevenció creu necessari que el servei es presti sempre pels mateixos agents, per aconseguir un òptim coneixement de la zona i el veïnat, així com per guanyar-se la seva confiança i portar un seguiment continuat de les diverses problemàtiques que s’hi puguin donar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris