dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar neteja el seu fons marí

submarinistes.jpgEl fons marí de la platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar serà el centre d’atenció aquest diumenge al matí. Un grup de submarinistes del col·lectiu de Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) es dedicarà a netejar-lo a partir de les 9.30 h. del matí.

El fons marí de la platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar serà el centre d’atenció aquest diumenge al matí. Un grup de submarinistes del col·lectiu de Voluntariat de l’Alt Maresme de Medi Ambient (VAMMA) es dedicarà a netejar-lo a partir de les 9.30 h. del matí.

Programa

La concentració de submarinistes es farà a la primera platja d’Arenys, davant del mòdul de la Creu Roja. Al llarg del matí, els veïns i veïnes del municipi podran veure la brutícia que es pot trobar al fons marí arenyenc durant les diferents immersions que es faran.

Xerrada

La trobada inclou una xerrada col·loqui sobre l’objectiu de la neteja, una explicació que anirà a càrrec de Marc Àlvarez. 

Organització

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Medi Ambient i el VAMMA amb la col·laboració de diferents entitats maresmenques dedicades al submarinisme i la recuperació ambiental del fons marí. Enguany aquesta actuació s’ha realitzat a municipis com Calella (15 de juny) i Malgrat de Mar (13 de juliol). Properament la campanya arribarà a Canet de Mar (27 de juliol), Santa Susanna (10 d’agost), Lloret de Mar (21 de setembre) i Blanes (27 de setembre).

per Redacció | Ramon Texidó |Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris