dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar presentarà el Pla d’Acció Cultural en una jornada participativa

jornades_participatives_arenys_de_mar_280x87.jpgEl Calisay d’Arenys acollirà el proper dissabte 27 de setembre a les 9.30 h. del matí una jornada participativa on es presentaran les conclusions del grup de treball del Pla d’Acció Cultural i per "conèixer l’opinió de tothom".

El Calisay d’Arenys acollirà el proper dissabte 27 de setembre a les 9.30 h. del matí una jornada participativa on es presentaran les conclusions del grup de treball del Pla d’Acció Cultural i per "conèixer l’opinió de tothom".

Pla d’Acció Cultural

La Regidoria de Cultura d’Arenys, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha posat en marxa l’elaboració d’un Pla d’Acció Cultural (PAC) per Arenys de Mar amb la finalitat d’establir estratègies d’actuació i per planificar les actuacions en matèria cultural pels propers anys a la vila.

Ampli treball

Amb aquests objectius, des del mes d’abril s’han desenvolupat tot un ampli treball de camp amb visites, entrevistes, grups de treballs amb tècnics, trobades. etc. i una comissió ciutadana creada per fer el seguiment del projecte ha anat treballant en fer un ampli diagnòstic.

Agenda 21

Per la seva banda, el Ple municipal del mes de maig va aprovar l’adhesió d’Arenys de Mar a l’Agenda 21 de la Cultura, la filosofia de la qual s’ha pres com a punt de partida per elaborar el Pla d’Acció Cultural d’Arenys de Mar (PAC).

Objectius de la Jornada

Segons els responsables municipals, la jornada participativa de dissabte està pensada per explicar i presentar el que s’ha realitzat fins al moment relacionat amb el PAC, així com les primeres conclusions de la diagnosi. També, serà una nova oportunitat per recollir noves aportacions i propostes per seguir arrodonint l’estratègia de futur del municipi.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto:sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris