dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar tindrà durant sis mesos un agent de Diversitat

participacio_280x87.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Mar ha informat que la Diputació de Barcelona ha concedit un agent de Diversitat al municipi que desenvoluparà durant mig any polítiques de diversitat i ciutadania.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha informat que la Diputació de Barcelona ha concedit un agent de Diversitat al municipi que desenvoluparà durant mig any polítiques de diversitat i ciutadania.

Objectius

L’agent també impulsarà altres objectius bàsics com ara accions per promoure la convivència i el civisme al municipi, cercarà i definirà els models d’intervenció que impliquin el conjunt de l’actuació i millorarà la qualitat dels serveis públics i el nivell de benestar als diferents veïnats de la població. D’altra banda, a partir del resultat del Pla de convivència que ha estat preparant la Diputació, l’agent de diversitat posarà en marxa aquest pla a través de l’elaboració d’una ordenança de Convivència i Civisme.

Fons Europeu

Aquesta actuació, emmarcada en el Programa d’Agents Locals de Diversitat i Ciutadania, compta amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), provinent del Fons Social Europeu (FSE).

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris