dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar tindrà una escola de futbol de l’Espanyol

l_espanyol_a_arenys_de_mar_280x87.jpgLa Sala de Plens de l’Ajuntament d’Arenys de Mar acollirà el proper dilluns 24 de novembre de 2008, a les 7 de la tarda, l’acte que formalitzarà l’acord entre el consistori maresmenc i la Xarxa d’Escoles de Futbol (XEF) del Reial Club Deportiu Espanyol i la seva Fundació, per obrir una escola de futbol de l’entitat al municipi.

l_espanyol_a_arenys_de_mar.jpgLa Sala de Plens de l’Ajuntament d’Arenys de Mar acollirà el proper dilluns 24 de novembre de 2008, a les 7 de la tarda, l’acte que formalitzarà l’acord entre el consistori maresmenc i la Xarxa d’Escoles de Futbol (XEF) del Reial Club Deportiu Espanyol i la seva Fundació, per obrir una escola de futbol de l’entitat al municipi.

Projecte innovador

La XEF a Arenys és un projecte innovador obert a tots els infants d’entre quatre a set anys, independentment del seu actual nivell esportiu. Segons els seus impulsors, la iniciativa té com a objectiu bàsic la formació integral de l’alumne, desenvolupant els aspectes esportius però també la seva personalitat i la seva educació en valors.

Cinc escoles

Amb aquesta obertura, la Xarxa d’Escoles de Futbol del RCD Espanyol i de la seva Fundació tindrà en funcionament aquesta temporada cinc escoles a tot Catalunya que mobilitzaran més de 400 nens i nenes.

Assistents

A l’acte hi assistiran l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, el president del Club de Futbol Arenys, Ignasi Moreno, i per part del club espanyolista Antoni Fernández Teixidó, vicepresident executiu de la Fundació, Javier Sáenz, director general de la Fundació, Eloy Pérez, director de la Ciutat Esportiva, i Óscar Riera, director de la XEF del RCD Espanyol. El jugador blanc-i-blau del primer equip Sergio Sánchez també assistirà a l’acte, ja que és qui apadrinarà aquesta escola.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris