dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt celebra el 31è Torneig d’hoquei patins “La Puntaire”

hockei_280x87.jpgEl proper dijous 19 de setembre es donarà el tret de sortida al tradicional torneig oficial d’hoquei patins de La Puntaire d’Arenys de Munt i que enguany arriba a la seva 31a edició.

El proper dijous 19 de setembre es donarà el tret de sortida al tradicional torneig oficial d’hoquei patins de La Puntaire d’Arenys de Munt i que enguany arriba a la seva 31a edició.

45 partits

Durant el torneig, organitzat pel Centre d’Esports d’Arenys de Munt, es disputaran més de 45 partits d’hoquei. Un dels principals al·licients és que es podran veure en acció tots els equips que representaran al municipi maresmenc la temporada vinent en les diferents categories de l’hoquei Català.

Equips a totes les categories

El proper diumenge 21 de setembre, al migdia, hi haurà la ja clàssica i popular presentació dels setze equips del Club. El Centre d’Esports Arenys de Munt destaca per ser un dels pocs clubs que compten amb equips en competició en totes les categories possibles dins de la Federació Catalana d’Hoquei, tant a nivell masculí com femení.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris