divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt impulsa el seu Pla de convivència i civisme

gent_unida_280x87_03.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt, a través de la Regidoria de Participació ciutadana, ha posat en marxa els treballs per elaborar el pla de convivència i civisme del municipi. S’inicia així un procés que es preveu finalitzar el juny del 2009.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt, a través de la Regidoria de Participació ciutadana, ha posat en marxa els treballs per elaborar el pla de convivència i civisme del municipi. S’inicia així un procés que es preveu finalitzar el juny del 2009.

Elaboració del pla

L’empresa  Complementum, consultoria social i mediació, serà l’encarregada de tirar endavant les diverses accions necessàries per tal d’elaborar el pla.

Recerca d’indicatius

Segons els responsables municipals, la preparació del document té la intenció de comptar amb l’opinió de tothom. De fet, el pla de treball s’inicia amb la recerca d’indicatius socials, demogràfics i culturals, i la diagnosi posterior d’aquestes dades.

Participació ciutadana

D’altra banda, l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha convidat a la població a participar d’aquest procés ja sigui a títol individual o com a representant d’una entitat, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana al mateix Ajuntament o mitjançant el correu electrònic garciargm@diba.cat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris