dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt ja rep tots els canals de la TDT

tdt_280x87.jpgLa ciutadania d’Arenys de Munt ja pot veure tots els canals de la Televisió Digital Terrestre (TDT), nacionals i estatals, a través dels repetidors de Collsacreu. Es preveu que en les properes setmanes també es podran sintonitzar els canals comarcals.

La ciutadania d’Arenys de Munt ja pot veure tots els canals de la Televisió Digital Terrestre (TDT), nacionals i estatals, a través dels repetidors de Collsacreu. Es preveu que en les properes setmanes també es podran sintonitzar els canals comarcals.

Més de 30 canals

A partir d’ara, els arenyens podran veure, a més dels canals habituals, una trentena de canals – alguns d’ells temàtics – d’esports, infantils, culturals i d’economia, entres d’altres; tots ells amb la bona qualitat d’imatge i so que garanteix la tecnologia digital.

Receptor digital

L’Empresa Abertis Telecom, gestora d’infraestructures de telecomunicacions, ha avançat per encàrrec de la Generalitat de Catalunya l’arribada de la TDT a moltes pobalcions on encara no arribava, especialment al Maresme. Per poder veure els nous canals digitals, en el cas que els domicilis disposin d’una antena individual, només cal que els usuaris connectin un receptor de TDT a cada televisió. En les comunitats de veïns, a part de l’adquisició de l’aparell decodificador, habitualment cal adaptar l’antena col·lectiva mitjançant la contractació d’un servei tècnic qualificat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris