dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt organitza un taller de compostatge casolà

compostatge_280x87_02.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha organitzat un taller de compostatge casolà amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància del respecte a l’entorn, i per aconseguir una millor gestió dels residus.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha organitzat un taller de compostatge casolà amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància del respecte a l’entorn, i per aconseguir una millor gestió dels residus.

Últim dia

Les persones interessades en participar en aquest taller, que se celebrarà el proper 10 de gener, encara ho podem fer aquest dilluns 15 de desembre omplint un formulari d’inscripció a través del web del consistori arenyenc o bé adreçant-se a l’Ajuntament d’Arenys de Munt de 4 a 7 de la tarda. Totes les persones participants rebran un contenidor amb el compromís que en facin ús.

Microorganismes

El procés de compostatge es basa en l’activitat dels microorganismes que viuen al nostre entorn, entre d’altres els fongs, bacteris i actinomicets; éssers microscòpics responsables de la descomposició de la matèria orgànica.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris