divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt tindrà un Pla de Civisme específic

gentam.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut el compromís de la Diputació de
Barcelona per l’elaboració d’un Pla de Civisme específic per al
municipi. Actualment, la població maresmenca ha d’utilitzar lleis
d’organismes supramunicipals poc adaptades a les seves necessitats.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha rebut el compromís de la Diputació de Barcelona per l’elaboració d’un Pla de Civisme específic per al municipi. Actualment, la població maresmenca ha d’utilitzar lleis d’organismes supramunicipals poc adaptades a les seves necessitats.

Reunió

La trobada entre el Regidor de Participació Ciutadana, Alfons Molons, i la Cap del Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania de la Diputació, Elena Lledós, va servir per iniciar el procés que ha de permetre l’elaboració del Pla de Civisme d’Arenys de Munt.

Redacció

La redacció del document anirà a càrrec de la Diputació però implicarà als diversos agents socials i veïnals, així com als diferents centres educatius de la població.

Ordenança

El document, que estarà enllestit abans d’acabar aquest any, incorporarà també una proposta d’ordenança de civisme elaborada conjuntament amb els responsables municipals.

Normativa

Alfons Molons ha destacat la importància d’una normativa d’aquestes característiques per poder regular en base a la realitat d’Arenys de Munt.

Supramunicipal

Actualment, el municipi maresmenc ha d’utilitzar lleis d’organismes supramunicipals, en alguns casos genèriques i poc adaptades a les necessitats concretes de la població.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris