divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Munt vol aixecar un monument dedicat a totes les víctimes de la Guerra Civil

guerra_civil_280x87.jpgL’Ajuntament d’Arenys de Munt ha convocat un concurs d’idees, obert a tothom, per aixecar un monument que faci referència a la Memòria Històrica de la població. El projecte pretén ser un homenatge per a totes les persones del municipi que van morir durant i a l’entorn de la Guerra Civil.

L’Ajuntament d’Arenys de Munt ha convocat un concurs d’idees, obert a tothom, per aixecar un monument que faci referència a la Memòria Històrica de la població. El projecte pretén ser un homenatge per a totes les persones del municipi que van morir durant i a l’entorn de la Guerra Civil.

Monument escultòric

En les bases d’aquest concurs d’idees s’especifica que l’elaboració del projecte i la presentació de la corresponent maqueta ha de ser un monument escultòric, tot i que s’accepta la combinació d’altres formes artístiques. El monument s’emplaçaria al Cementiri Municipal.

Data límit

Totes les propostes es poden presentar fins el proper 15 de desembre i un jurat serà l’encarregat de triar el projecte guanyador. La proposta premiada rebrà una dotació de 1.000 euros.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris