dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys inaugura els recuperats Jardins Xifré del municipi

jardins_xifre_280x87.jpgArenys de Mar inaugurarà el proper diumenge 19 d’octubre, a les 12 del migdia, els Jardins Xifré. El nou espai verd recuperat per al municipi ha esdevingut també un jardí botànic mediterrani a l’aire lliure.

Arenys de Mar inaugurarà el proper diumenge 19 d’octubre, a les 12 del migdia, els Jardins Xifré. El nou espai verd recuperat per al municipi ha esdevingut també un jardí botànic mediterrani a l’aire lliure.

Tres nivells

En concret, l’espai consta de tres grans nivells de feixes, amb vegetació pròpia del clima mediterrani maresmenc; amb zones d’esbarjo i rampes d’accés als jardins i també a l’edifici. A més, disposa d’una gran plaça que corona aquest nou pulmó verd de la població i la construcció de dos locals que donaran diferents serveis als Jardins.

Activitats de la inauguració

Durant la inauguració es podrà visitar, també, el panteó de l’indià Josep Xifré, restaurat per l’Escola Taller i es podran degustar els musclos que l’Associació de Dones que Ana Sáez prepararà per aquesta ocasió. A partir de les 5 de la tarda, hi haurà jocs gegants per als més petits. L’organització ha previst que en cas de pluja, la inauguració es faci als locals dels mateixos jardins, i els jocs al C.C.Calisay del municipi.

Un procés de 2 anys

Amb aquesta inauguració es tanca un procés de dos anys des de l’inici de les obres que ha suposat la construcció de l’aparcament subterrani, la remodelació de les feixes i la urbanització de l’entorn del Xifré.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris