dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Argentona cuidarà dels seus cuidadors a través de la formació

mans_580x180_03.jpgL’Ajuntament d’Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat uns tallers de formació destinats als familiars cuidadors de persones grans o amb dependència. Un dels objectius és que les persones cuidadores també aprenguin a cuidar-se a si mateixes.

L’Ajuntament d’Argentona, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha programat uns tallers de formació destinats als familiars cuidadors de persones grans o amb dependència. Un dels objectius és que les persones cuidadores també aprenguin a cuidar-se a si mateixes.

Formació en dues direccions

Els participants en aquests tallers setmanals rebran formació sobre aspectes bàsics de la vida diària de les persones amb dependència. L’objectiu és proporcionar a les persones cuidadores les eines i estratègies bàsiques necessàries per poder cuidar altres persones dependents, però també per aprendre a cuidar-se a si mateixes.

Contingut dels tallers

Els tallers, que s’impartiran cada dijous del 16 d’octubre al 27 de novembre (inclosos), s’estructuren en blocs temàtics de sis hores cadascun corresponents a l’àrea d’actituds i àrea social; àrea psicològica i terapèutica; àrea de salut i, per últim, l’àrea de recursos i prestacions comunitàries. Les places són limitades i la inscripció és gratuïta.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris