dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arriba una nova edició de la Tardor Gastronòmica de Pineda de Mar

jornades_gastronomiques_pineda_280x87.jpgPineda de Mar acollirà de l’1 al 16 de novembre les XVI Jornades de Tardor, organitzades per l’Associació de Restauradors del municipi. Les Jornades compten amb el suport de l’Ajuntament de Pineda.

Pineda de Mar acollirà de l’1 al 16 de novembre les XVI Jornades de Tardor, organitzades per l’Associació de Restauradors del municipi. Les Jornades compten amb el suport de l’Ajuntament de Pineda.

Participació gastronòmica

Enguany hi participaran nou restaurants, Magma, Can Formiga, Can Josep, Zafra, Tradescantia, Cala margarida, Pepet, Can Gil i Diagonal; dues pastisseries, Mediterranea i Sant Jordi; un celler, Cala Maria; i una botiga de menjar per endur, Ikebó.

Entre 6 i 8 plats

Cada restaurant haurà d’elaborar entre sis i vuit plats, on els principals ingredients són els productes de temporada. Així, a la taula trobarem bolets, carxofes, carn de caça i verdures de l’horta maresmenca.

25 anys de TV3, 25 activitats

A més, l’Associació de Restauradors de Pineda de Mar s’ha afegit als actes de celebració dels 25 anys de TV3, i ha organitzat també tot un seguit de 25 activitats lúdico gastronòmiques, amb el suport de l’O.N.G. Gong i l’empresa ComunicAcció, obertes a la participació de tothom.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris