dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Bases per un Projecte Educatiu de Pineda

estudiants.jpgL’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat les bases per començar a treballar amb el Projecte Educatiu de Pineda “PEP”. El Projecte Educatiu de Pineda de Mar vol obrir un camp de reflexió i de debat sobre el present i el futur de l’educació al municipi.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat les bases per començar a
treballar amb el Projecte Educatiu de Pineda “PEP”. El Projecte
Educatiu de Pineda de Mar vol obrir un camp de reflexió i de debat
sobre el present i el futur de l’educació al municipi, a partir del
qual s’han d’establir les prioritats que cal afrontar.

Ampli consens

En el ple ordinari celebrat el passat dijous es va aprovar la proposta de la regidoria d’Educació amb el compromís del consistori a tirar endavant aquest pla que té per objectiu incidir en la millora qualitativa de l’oferta educativa que es desenvolupa al municipi. La proposta va comptar amb els vots a favor de l’equip de govern (PSC – ERC), de CiU, 100xCent per Pineda i del regidor no adscrit Marcos Martín, a l’oposició. El PP, també a l’oposició, s’hi va abstenir.

El resultat, que es preveu obtenir a final del 2008, haurà de ser un document, signat per totes les parts implicades, que assenti les bases de les línies d’actuació en matèria educativa a Pineda tant en un futur immediat com a llarg termini. El Projecte Educatiu de Pineda haurà de ser un treball conjunt, segons afirma l’Ajuntament, i de consens entre totes les parts implicades que hi vulguin participar.

En cinc fases

El Projecte Educatiu de Pineda de Mar tindrà un total de cinc fases. Un cop aprovat en el ple el compromís polític, s’ha de constituir l’equip de seguiment operatiu. Seguidament caldrà dibuixar un mapa escolar del municipi per tal d’introduir-li els canvis i suggeriments que es creguin oportuns, així com començar a identificar les persones i entitats que formaran el grup impulsor. La tercera fase servirà per començar a generar expectatives a la població i constituir el grup impulsor. La recta final del “PEP” ha de servir per aprofundir en les aportacions i suggeriments que els agents hagin aportat i fer la redacció de l’informe final on es traçaran les línies estratègiques de continuïtat.


per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris