dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrera tindrà escola de música

musica_280x87.jpgAmb l’inici escolar del proper 15 de setembre, Cabrera de Mar començarà també els cursos de la nova Escola de Música del municipi. L’ensenyament musical està basat en un projecte pedagògic individualitzat per a cada alumne.

Amb l’inici escolar del proper 15 de setembre, Cabrera de Mar començarà també els cursos de la nova Escola de Música del municipi. L’ensenyament musical està basat en un projecte pedagògic individualitzat per a cada alumne.

Escola de Música

Segons els seus impulsors, l´Escola de Música de Cabrera de Mar "neix amb la intenció d’oferir a totes les persones del poble un ensenyament musical professional, basat en un projecte pedagògic sòlid, en el que el seguiment individualitzat de l’alumne li garanteixi l’adquisició d’uns coneixements musicals complerts". La direcció de l’Escola la portaran la Sra. Andjela Kamenova i la Sra. Carme Godall, ambdues reconegudes professionals.

Inici del curs

El proper curs 2008-2009 acollirà, entre altres, cursos d’iniciació a la música adreçats a nens i nenes de 4 a 6 anys “amb l’objectiu d’introduir als infants en el món de la música a través del joc i activitats engrescadores que ajuden a desvetllar la seva sensibilitat musical”, segons informa la direcció del centre.

Llenguatge musical i instruments

L’Escola oferirà igualment el curs de llenguatge musical, que proporciona a l’alumne una base teòrica, rítmica i de solfeig, necessaris pel desenvolupament musical . L’ensenyament d’instruments oferirà la possibilitat d’estudiar piano, violí, guitarra, orgue i cant, en aquest cas, recomanat a partir dels 6 anys.

Concerts i audicions

D’altra banda, els professors i els alumnes avançats de l’escola oferiran regularment concerts i audicions, oberts als pares i familiars, així com a tots els veïns i veïnes de Cabrera.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris