dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cabrils es queixa pel servei de Correus

correos_280x87.jpgL’Ajuntament de Cabrils, a través de la Regidoria de Sanitat i Consum, ha fet arribar una queixa formal a la “Sociedad Española de Correos y Telégrafos” pel deficient servei que reben els veïns i veïnes del municipi.

L’Ajuntament de Cabrils, a través de la Regidoria de Sanitat i Consum, ha fet arribar una queixa formal a la “Sociedad Española de Correos y Telégrafos” pel deficient servei que reben els veïns i veïnes del municipi.

Queixes dels veïns

Segons el consistori, nombroses persones s’han acostat a l’Ajuntament per expressar el seu malestar per l’empitjorament del servei durant els mesos d’estiu. Aquesta circumstància ha fet que des de l’Ajuntament s’hagi dut a terme aquesta queixa formal.

Doble motiu

La queixa es basa en dos aspectes principals: per una banda, la demora en el repartiment del correu al municipi i per d’altra, l’organització del servei, que provoca el tancament del servei durant mitja hora en horari d’oficina.

Deficient organització

El consistori també ha volgut recalcar que la queixa no va contra la professionalitat del personal de l’oficina de Correus de Cabrils, sinó contra la deficient organització del servei i la manca de personal mínim per cobrir les necessitats bàsiques del municipi. També recorda que l’oficina de Correus, com tots els establiments comercials i de serveis, disposa de fulls de reclamació i queixa a disposició dels seus usuaris.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris