dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes celebra les Primeres Jornades d’Ozonoteràpia del Maresme

ozo_280x87.jpgCaldes d’Estrac acollirà el proper dissabte, 15 de novembre, les Primeres Jornades d’Ozonoteràpia del Maresme. L’Hotel Colon serà el punt de trobada d’un total d’onze metges i experts que utilitzen l’ozonoteràpia en els seus tractaments. La inauguració de les jornades serà a les 9.30 h. del matí a càrrec de l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó.

Caldes d’Estrac acollirà el proper dissabte, 15 de novembre, les Primeres Jornades d’Ozonoteràpia del Maresme. L’Hotel Colon serà el punt de trobada d’un total d’onze metges i experts que utilitzen l’ozonoteràpia en els seus tractaments. La inauguració de les jornades serà a les 9.30 h. del matí a càrrec de l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó.

Objectius

Segons els seus promotors, l’objectiu de les Primeres Jornades d’Ozonoteràpia del Maresme és donar a conèixer els darrers avenços experimentats en el camp de l’aplicació de l’ozó en diversos tractaments mèdics. En aquest sentit, els ponents, experts procedents de diferents llocs d’Espanya i d’Itàlia, exposaran les últimes innovacions pel que fa a la influència d’aquesta teràpia en la millora de la qualitat de vida de pacients. Les Jornades estan dirigides pel Dr. Fernando Kirchner, traumatòleg i director del Gabinet Mèdic Maresme; coordinades per Jacint Andreu, director d’Ozogenics SL; i promocionades per Carlos Sánchez, president de l’Associació d’Empresaris i Professionals AEMPRO.

Beneficis mèdics

L’ozonoteràpia està basada en els efectes favorables de l’ozó en l’organisme. Els beneficis d’aquest gas en les persones són diversos, ja que actua com antioxidant i com immunomodulador perquè és capaç d’augmentar les defenses de l’organisme davant d’agressions externes i detecta les cèl·lules que poden produir càncer o malalties autoimmunes. El conjunt de beneficis de l’ozó fa que les seves aplicacions terapèutiques també en siguin moltes i s’utilitzin per a diferents malalties com per exemple l’esclerosi cerebral, el parkinson, trastorns circulatoris, la cirrosi, l’hepatitis, malalties reumàtiques, infeccions genitals i càncer, entre d’altres.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris