dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes d’Estrac celebra les activitats de la seva Festa Major

caldes_festa_major_280x87.jpgEl passat 30 d’agost, Caldes d’Estrac va començar els actes de la Festa Major 2008. La festa, dedicada a la Verge del Remei, es perllongarà fins el proper 13 de setembre.

El passat 30 d’agost, Caldes d’Estrac va començar els actes de la Festa Major 2008. La festa, dedicada a la Verge del Remei, es perllongarà fins el proper 13 de setembre.

Programació

La programació de la Festa Major d’enguany comprèn una varietat d’actes programats per les diverses entitats del municipi, amb la col·laboració del consistori caldenc.

Actes per a joves

A més dels actes tradicionals, cal destacar del programa d’activitats d’enguany la tarda-nit jove que tindrà lloc el proper 8 de setembre. Es tracta de la concentració d’actes per a joves que, en un mateix dia, celebren diverses propostes originals. Els joves dels municipi podran participar a la 1a Cursa d’Objectes Flotants, d’una baixada d’andròmines o dels carretons a l’aigua. Per a complementar aquesta programació jove, es faran diversos concerts i música amb DJ’s.

Activitats diverses

Entre la resta d’activitats programades hi ha balls d’orquestra, espectacles infantils, activitats esportives – entre elles, el Torneig de Festa Major de Futbol Sala o el Torneig de Petanca – havaneres, etc. Tot junt, completen una Festa Major en la que el tradicional correfoc és un dels actes més esperats i concurreguts de tota la programació. El correfoc d’enguany, que està organitzat pels Diables d’Estrac, tindrà lloc el proper 7 de setembre.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris