divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes protegeix la zona verda de Ca l’Arboix

bosc_280x87.jpgEl Ple celebrat a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac el passat 28 de juliol va aprovar mantenir la zona verda de Ca l’Arboix com a reserva del creixement urbà del municipi. En aquest sentit, el consistori va aprovar la suspensió de tota activitat urbanística en aquest indret.

El Ple celebrat a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac el passat 28 de juliol va aprovar mantenir la zona verda de Ca l’Arboix com a reserva del creixement urbà del municipi. En aquest sentit, el consistori va aprovar la suspensió de tota activitat urbanística en aquest indret.

Preservar la zona

Segons l’Ajuntament, l’objectiu és estudiar a fons les alternatives urbanístiques i la incidència de preservar aquest espai verd en un territori tan escàs com és Caldes d’Estrac.

Últim indret verd

Precisament, l’alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, va dir en el Ple que “desfem allò que estava fet des del 1984, quan es va preveure l’ocupació de pràcticament la totalitat de la superfície de Ca l’Arboix”. Arnó va afegir que “amb aquesta preservació evitarem la construcció massiva en l’últim indret verd que li queda a Caldes”.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris