dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes suprimeix la construcció d’un túnel sota el pati escolar

escola_caldes_280x87.jpgL’Ajuntament de Caldes d’Estrac va aprovar en el Ple ordinari de dilluns un nou Pla de les Escoles del municipi. El nou projecte ha suprimit la construcció d’un polèmic túnel just a sota del pati de l’escola, per on havia de circular el trànsit de vehicles.

L’Ajuntament de Caldes d’Estrac va aprovar en el Ple ordinari de dilluns un nou Pla de les Escoles del municipi. El nou projecte ha suprimit la construcció d’un polèmic túnel just a sota del pati de l’escola, per on havia de circular el trànsit de vehicles.

Proposta alternativa

En paraules de l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó (CiU), "és una proposta alternativa que millora substancialment la que hi havia", referint-se al projecte inicialment aprovat l’any 2004, "i que allunya el perill de foradar l’escola per a construir un túnel", va afegir.

Zones verdes, equipaments i vialitat

Segons informa l’actual equip de govern, amb el nou Pla de les Escoles aprovat dilluns de forma inicial – amb els vots en contra del PSC – s’obtenen més de 8.600 m2 de zones verdes, 3.650 m2 d’equipaments i 6.456 m2 en espais destinats a via pública. El projecte aprovat inicialment passarà ara a exposició pública i restarà pendent de la seva aprovació definitiva.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris