divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella ampliarà la zona de vianants del carrer església

carrer_esglesia_calella_280x87.jpgL’Ajuntament de Calella començarà l’any 2009 les obres de prolongació de la zona de vianants del carrer Església, en el tram comprès entre el carrer Indústria i el carrer Cervantes.

carrer_esglesia_calella_800x600.jpgL’Ajuntament de Calella començarà l’any 2009 les obres de prolongació de la zona de vianants del carrer Església, en el tram comprès entre el carrer Indústria i el carrer Cervantes.

Acord

Desprès de diverses reunions entre el consistori calellenc i els propietaris dels locals de la zona, les dues parts han arribat a un acord de col·laboració. L’Ajuntament assumirà el 67% del total de l’obra i els propietaris el 33%.

Darrer tram

D’altra banda, l’Ajuntament té previst acabar l’any 2010 l’últim tram del carrer Església, entre el carrer Cervantes i el Rierany dels Frares. Amb aquesta darrera actuació, Calella donaria per finalitzat tot el projecte de zona de vianants del carrer Església.

Continuïtat urbanística

Segons la Regidora de Comerç, Mari Carme Campà, l’objectiu d’aquesta nova transformació és la d’aconseguir una continuïtat urbanística i afavorir i millorar l’atractiu comercial de la ciutat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris