dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella debatrà la igualtat d’oportunitats en el “mes per la igualtat”

mes_per_la_igualtat_280x87.jpgL’Ajuntament de Calella, a través de l’Àrea d’Igualtat d’oportunitats, celebrarà el proper divendres 7 de novembre, de 10 h. a 14 h., la jornada "Si tu guanyes, jo guanyo” a l’Ajuntament Vell de la ciutat.

L’Ajuntament de Calella, a través de l’Àrea d’Igualtat d’oportunitats, celebrarà el proper divendres 7 de novembre, de 10 h. a 14 h., la jornada "Si tu guanyes, jo guanyo” a l’Ajuntament Vell de la ciutat.

Nova llei

La jornada, que s’emmarca dins els actes previstos en el "mes per la igualtat", tractarà sobre els reptes que planteja la nova llei d’igualtat i sobre les necessitats, avantatges i beneficis de la igualtat i conciliació a les empreses. Segons l’organització, l’acte es planteja com un espai de debat obert entre  l’empresariat calellenc per cercar solucions a reptes del dia a dia de l’empresa, com ara la retenció del talent, la millora de la competitivitat, la disminució de l’absentisme laboral o la consecució d’un major compromís i implicació per part de les persones treballadores en els projectes de l’empresa.

Assistència prevista

La jornada, que també és oberta a la ciutadania, serà inaugurada per l’alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, la regidora de Ciutadania, Pilar Rocafort, i la regidora de Promoció Econòmica, Loida Serrano. L’acte comptarà amb una ponència marc a càrrec d’Estel Crusellas, experta en polítiques d’igualtat de gènere i món laboral; la participació de Mar Matellanes, directora corporativa de responsabilitat social del Grup Serhs; Maria Rosa Gil, coordinadora de programes de Ràdio 4 i escriptora; Guillem Solé, jutge magistrat, i Lídia Sandalinas; responsable de la Secretaria de la Dona i polítiques de gènere de la Federació de Serveis i Administracions Públiques de CCOO. A la fi de la jornada, l’organització lliurarà un reconeixement a aquella empresa participant que hagi implantat una bona pràctica en matèria d’igualtat d’oportunitats o conciliació.

"mes per la igualtat"

Calella celebrarà amb el "mes per la igualtat" tot un seguit d’actes durant el proper novembre amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per la Tolerància, el proper 16 de novembre, i del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, el 25 del mateix mes.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris