dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella rep 14 distintius de qualitat turística del SICTED

platja_calella_agost.jpgCalella, juntament amb Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna, és un dels municipis del Maresme en el qual s’està implantant Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED). 14 empreses i entitats de Calella van rebre el passat 18 de juliol, a l’Ajuntament vell, els distintius provisionals de qualitat atorgats als municipis del Maresme.

Calella, juntament amb Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna, és un dels municipis del Maresme en el qual s’està implantant Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED). 14 empreses i entitats de Calella van rebre el passat 18 de juliol, a l’Ajuntament vell, els distintius provisionals de qualitat atorgats als municipis del Maresme.

Objectiu

Amb l’objectiu d’afavorir la implantació de la cultura de la qualitat en el sector turístic, la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona col·laboren en la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) a la província de Barcelona. En el cas del Maresme, a més, es fa amb la col·laboració del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Qualitat turística

En aquest sentit, el SICTED, sistema promogut per la Secretaría General de Turismo del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio i la Federación Española de Municipios y Provincias, vol reconèixer la qualitat dels establiments i serveis com a destinació turística, tenint en compte que la qualitat en els serveis turístics és una de les peces claus per poder assolir l’èxit en el desenvolupament turístic d’una destinació.

Objectiu estratègic

En aquest sentit, el SICTED té com a objectiu estratègic impulsar la qualitat en les destinacions turístiques harmonitzant els nivells sectorials, afavorint les actuacions integrals en les destinacions a llarg termini, i reforçant el teixit empresarial. El sistema aborda, en el mateix procés i en la seva totalitat, tots els subsectors que formen part de l’activitat turística d’una determinada destinació.

Distintius atorgats

Concretament, els distintius atorgats a Calella han recaigut sobre l’Hotel Volga, Hotel Espanya, Hotel Internacional, Hotel Sant Jordi, Hotel Les Palmeres, Hotel H·Top Hamaika, Hotel H·Top Calella Palace, Euroelectra Cardona,  Óptica Viñas, Biblioteca Can Salvador de la Plaça, Platja de Garbí, Fira de Calella i l’Alt Maresme, Policia de Calella i l’Oficina de Turisme.

Municipis maresmencs

Actualment, s’està implantat el SICTED a 10 destinacions en la província de Barcelona, quatre d’elles del Maresme: Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris