dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella rep una subvenció estatal de 27.000 euros per a millorar la seva competitivitat turística

platja_calella_580x180_02.jpgL’Ajuntament de Calella ha rebut del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio una subvenció de 27.000 euros per executar el “Calella, destí 2.0”, un projecte que té com objectiu millorar la competitivitat turística de la ciutat implicant al consistori, les empreses i la ciutadania.

L’Ajuntament de Calella ha rebut del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio una subvenció de 27.000 euros per executar el “Calella, destí 2.0”, un projecte que té com objectiu millorar la competitivitat turística de la ciutat implicant al consistori, les empreses i la ciutadania.

Subvenció

La subvenció del Ministerio de Industria, Turismo y Comercio, concedida el passat 18 de juliol, és el resultat del procés de reflexió obert a finals de l’any passat entre l’Ajuntament i representants de l’Associació Turística de Calella (ATC). Fruit de les converses, el consistori calellenc va decidir acollir-se a la convocatòria ministerial que dóna suport als processos de planificació estratègica, gestió i promoció de destinacions turístiques.

Calella, destí 2.0

El projecte “Calella, destí 2.0” s’estructura en dues línies de treball. Per una banda, el Pla d’Acció Local, orientat a aconseguir una excel·lent gestió del sector turístic, consolidant la concertació publico-privada; i, per l’altra, el Pacte Local pel Turisme destinat a la implicació de la ciutadania, amb un objectiu integrador, i assumint el turisme en clau positiva.

Redacció del projecte

El consistori calellenc iniciarà en breu un procediment negociat a fi d’adjudicar els treballs relatius a la redacció del projecte.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris