dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella vol adherir-se a la marca de Destinació de Turisme Esportiu

piscina_calella_280x87.jpgDesprés de consolidar la marca de Turisme Familiar, Calella vol anar més enllà. El següent pas del municipi maresmenc és aconseguir la marca de Destinació de Turisme Esportiu de la Generalitat amb les modalitats d’atletisme, natació i futbol.

Després de consolidar la marca de Turisme Familiar, Calella vol anar més enllà. El següent pas del municipi maresmenc és aconseguir la marca de Destinació de Turisme Esportiu de la Generalitat.

Visita del supervisor

En aquest sentit, Calella va rebre dimarts passat la visita del supervisor de marques de Turisme de Catalunya, Pablo Rodríguez. El representant de la Generalitat ha fet la primera visita de comprovació oficial de les instal·lacions esportives de la ciutat per tramitar la corresponent sol·licitud adhesió. De moment, Calella ha demanat participar dins de les modalitats d’atletisme, natació i futbol; tenint en compte que disposa d’unes òptimes instal·lacions per la pràctica d’aquests tres esports.

Turisme Esportiu

Si Calella aconsegueix el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTF), el municipi disposaria d’una marca d’especialització que s’atorga a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que volen practicar activitats esportives.

Variada oferta esportiva

La marca garanteix als turistes esportius una climatologia ideal per la pràctica esportiva durant tot l’any, serveis especialitzats, equipaments esportius adequats a les necessitats especifiques de cada esport, una especial atenció dels serveis sanitaris i de medicina esportiva, una variada oferta comercial esportiva i una atractiva oferta turística.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris