divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Calella vol iniciar aquest novembre les obres de cobriment de la riera

riera_capaspre_calella_280x87.jpgL’Alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, va signar la setmana passada el darrer conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per al cobriment de la riera capaspre. La signatura permetrà transferir, per part del Ministeri de Medi Ambient de l’Estat, els prop de 3 milions d’euros necessaris per a fer l’obra.

riera_capaspre__02.jpgL’Alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, va signar la setmana passada el darrer conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per al cobriment de la riera capaspre. La signatura permetrà transferir, per part del Ministeri de Medi Ambient de l’Estat, els prop de 3 milions d’euros necessaris per a fer l’obra.

Licitació

Aquest darrer conveni s’haurà d’aprovar definitivament en un proper ple de l’Ajuntament a celebrar aquest mateix mes. Un cop aprovat, el consistori podrà licitar les obres amb la finalitat que les màquines puguin començar les actuacions el més aviat possible, possiblement a partir de mitjans de novembre. La intenció del consistori és tenir acabat el cobriment de la riera de Capaspre – entre la Nacional II i el passeig de les Roques – l’estiu de l’any que ve.

Urbanització

Un cop enllestida l’obra, considerada una reivindicació històrica del municipi, l’Ajuntament haurà d’assumir la seva posterior urbanització. En aquest sentit, Juhé va declarar el seu interès en encetar un procés que compti amb el màxim consens possible. Segons l’alcalde, aquest debat es podria obrir a través del Consell Municipal de Convivència i Participació.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris