dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Campanya conjunta de Càritas i els Mossos d’Esquadra per recollir aliments solidaris

recollida_aliments_mossos_i_caritas_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord, que inclou la comarca del Maresme, participen en una campanya de recollida d’aliments destinats a les persones més necessitades, ateses per Càritas. La ciutadania s’hi pot sumar a la iniciativa portant menjar a alguna de les 20 comissaries d’aquesta zona.

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord, que inclou la comarca del Maresme, participen en una campanya de recollida d’aliments destinats a les persones més necessitades, ateses per Càritas. La ciutadania s’hi pot sumar a la iniciativa portant menjar a alguna de les 20 comissaries d’aquesta zona.

Comissaries del Maresme

Concretament, les comissaries maresmenques que formen part de la Regió Policial Metropolitana Nord són Arenys de Mar, Pineda de Mar, Mataró i Premià de Mar, i faran la recollida dels aliments solidaris fins el proper 19 de desembre.

Aliments recomanats

Càritas recomana portar oli, conserves, arròs, llegums en gra, fruita en almívar i cacau soluble. D’altra banda, els aliments recollits aniran destinats a quatre equipaments de Càritas situats a Sant Cugat del Vallès, Granollers, Premià de Mar i Badalona.

Acte de lliurament

Finalment, l’acte de lliurament dels aliments tindrà lloc el 20 de desembre, a la una del migdia, a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ubicat a Mollet del Vallès.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris